B2B

B2B

Salut și ne bucurăm că vă interesează produsele noastre B2B. Începem cu a vă anunța că pentru a beneficia de prețurile B2B comanda minimă este de 5 produse (din fiecare) sau comandă minimă de 400 RON (produse random, minim 3 dintr-un singur model). Pragurile de schimbare de preț sunt următoarele: 5, 10, 20, 30, 40, 50, >50.

Recent am lucrat la oferta noastră împreună cu furnizorii și am ajuns la un preț foarte bun cu un termen de predare foarte mic!

Tricouri

Cu un stoc mare de tricouri vă putem livra în 24-48h orice comandă ce se încadrează până în 50 produse (luând în calcul timpul de pregătire și printare). Tricourile B2B pe care facem printul este Crew-Neck Regular Fit. Respectați pe cât cu putință toate sfaturile noastre de întreținere pentru o viață prelungită a tricourilor.

Măști

Pregătiți să vă oferim măști create manual de atelierul de croitorie Kolours pe care vă vom printa sau broda logo-ul, textul sau ce doriți dumneavoastră.

Căni

Credem cu tărie că o stare bună la birou a angajaților poate aduce profituri serioase. Creează o atmosferă plăcută cu diverse mesaje prietenoase sau amuzante pentru a spori creativitatea echipei tale.

Dacă dorești, ne poți contacta pe mail: contact@tisart.ro

Sau și mai simplu, completează formularul de mai jos, special adresat celor care doresc oferte B2B (Business to Business) iar noi vom reveni cu răspuns în maxim 12h.

Mulțumim și revenim în scurt timp cu oferta B2B.

Top
0
    0
    Coș
    Coșul e golMagazin