Cum comand?

Pentru a putea efectua o comanda pe site-ul nostru, este necesar sa parcurgeti urmatoarele etape:

  1. Alegeti produsele dorite, folosind meniul si filtrele din partea stanga a site-ului, si apasati butonul “ADAUGA IN COS”.

   Pentru a vizualiza produsele pe care le-ati ales, faceti click pe cosul de cumparaturi din dreapta jos. Aici puteti sa verificati lista produselor selectate.

  2. In cosul de cumparaturi apasati butonul “Finalizează”.
  3. Selectati Modalitatea de Livrare.
  4. Bifati/completati datele de facturare si de livrare si alegeti Modalitatea de Plata. Este necesar sa cititi si sa acceptati Termenii si Conditiile site-ului.
  5. Pentru a lansa comanda, apasati butonul “PLASEZ COMANDA”.

   Care sunt urmatorii pasi?

  6. Odata plasata comanda sau, dupa caz, in momentul finalizarii platii, veti primi un e-mail de confirmare a inregistrarii comenzii, care contine numarul comenzii si detalii privitoare la produsele comandate.
  7. Comanda dumneavoastra va fi preluata in cel mai scurt timp de unul dintre operatorii nostri.
  8. După efectuarea comenzii de către echipa noastră, se va emite factură + AWB care vor fi disponibile în contul dumneavoastră de pe site.

Termenul de livrare (vezi detalii in pagina Livrarea >) pentru produsele disponibile se calculeaza de la momentul schimbării stării din ”Comandă nouă” în ”Comandă în prelucrare”.

 1. Se va emite o factura de cumparare pentru produsele si serviciile care se vor livra. Aveti obligatia de a furniza toate informatiile necesare emiterii facturii, conform legislatiei in vigoare.
 2. Factura de cumparare va fi transmisa catre dumneavoastra prin contul din cadrul website-ului: Contul Meu/Comenzile Mele.
Top
0
  0
  Coș
  Coșul e golMagazin