Despre noi

Tu ești unic, la fel și produsul care ajunge la tine!

Produsele Tișărt.ro sunt create special pentru fiecare comandă de către echipa noastră. Și începând de ACUM îți poți personaliza produsele pentru un plus de originalitate și efect. Deci, pe lângă faptul că fiecare produs e făcut cu dedicație pentru tine, îți poți pune amprenta și asupra design-ului.

Ne dorim ca ceea ce deții să te reprezinte, așadar pune-ți imaginația la treabă și vino cu provocări pentru noi! Imprimăm măști, tricouri, hanorace, sweatshirturi sau căni.

Personalizare mască
Personalizare tricou
Personalizare sweatshirt
Personalizare Hanorac
Personalizare Cană

 

Cum personalizăm?
În mare parte sunt produse blank pregătite manual cu foarte mare atenție și grijă pentru fiecare din voi. Nu avem nici măcar un produs în forma finală. În clipa în care primim comanda, echipa se mobilizează pentru realizarea acesteia. Analizăm cu atenție produsele comandate și se preiau produsele blank din raft. Le pregătim și imprimăm cu ceea ce ați dorit. Se emite AWB + factură (pe care le primiți automat pe mail în momentul finalizării comenzii), iar în jurul orei 16:00 coletele sunt preluate de curieri. Toate informațiile sunt ușor de găsit și în contul meu.

Unele produse au mai multe modalități de personalizare.
Dacă ai optat pentru personalizare prin imprimare, ținem să te anunțăm că se va face prin termotransfer al culorii direct pe materialul blank (fie că e vorba de o mască, un tricou, sweatshirt, etc.).

[măști] În caz că ai ales personalizare prin broderie, grafica ta va fi cusută de către croitor pe primul strat de material de la exterior (cel vizibil). Pentru că partea din spate poate să deranjeze, va fi încă un strat de material atent cusut pe partea interioară (de protecție suplimentară). Astfel, nu va exista șansa de a îți produce iritații. Dimpotrivă, fiind un material premium, este mult mai ușor de suportat pe o perioadă mai lungă de timp. Atenție însă, timpul de livrare poate fi până la 72 ore (3 zile).

[tricouri / sweatshirts / hanorace] Pentru personalizare prin broderie pe aceste produse, pregătirea și livrarea poate dura până la 72 ore (3 zile).

Ne Gândim La Tine
LIVRARE RAPIDĂ
Livrare rapidă în 24-48 ore oriunde în România. (în zonele fără km suplimentari)
SUPORT ONLINE
Fie că ne apelezi, fie că ne contactezi pe mail sau whatsapp, noi suntem disponibili pentru tine tot timpul!
PUR ȘI SIMPLU..
Pentru că ne-ați spus de mai multe ori că ați întâmpinat dificultăți în procesul de comandă, am implementat un site simplu!
ÎMPACHETATE CU DRAG
Nu lăsăm nimic la întâmplare. Totul este verificat de două ori și ambalat ca la carte.
STOC MARE
Livrare rapidă deoarece avem stoc tot timpul pentru produsele listate.
CADOURI PENTRU TINE!
Intră în secțiunea de informații și caută ”Părerea ta contează”. Aici vei putea pentru un review să obții o reducere importantă!

Top
0
    0
    Coș
    Coșul e golMagazin