Întreținere produse

CUM SPĂLĂM?
1. Întoarceți tricourile pe dos înainte de a le băga în mașina de spălat
Acest mic truc va oferi protecție și mai puțin contact direct cu metalul cuvei sau alte tricouri/ printuri/etc. Acest pas este de efect, va prelungi viața printurilor considerabil. Acest secret poate fi aplicat și la hanorace sau sweatshirt-uri.
2. Spălați cu apă rece
Când vine vorba de spălat tricouri, apa rece este mult mai benefică decât cea fiartă sau călduță. Nu este absolut deloc necesar să speli niciun fel de tricou cu apă caldă, cea rece își va face treaba de obicei. Pe lângă faptul că protejezi îmbrăcămintea, salvezi și natura consumând semnificativ mai puțină energie.
3. Evitați să folosiți substanțe puternice
Detergenii normali sunt ok. Își vor face treaba să curețe tricourile cu ușurință. Folosind detergenți prea puternici este posibil să deteriorați printul.
read more
Întreținere produse


CUM SE USUCĂ / CALCĂ
1. Evitați uscătoarele automate
Știm că este mai rapid și mai simplu, dar aplicând temperaturi foarte ridicate tricourilor le va deteriora. Atârnați-le old school pe sârmă, le vei prelungi viața de zeci de ori.
2. Nu călcați pe print
Aproape cel mai important aspect de ținut minte este să călcați neapărat tricourile pe dos. Aplicând fierul încins pe suprafața printată există riscul să topiți cerneala aplicată. Pe dos nu va exista nicio problemă!

Top
0
    0
    Coș
    Coșul e golMagazin