Mască Merry Christmas Ren

30,00 lei 25,00 lei

30,00 lei 25,00 lei

  Firmă 100% românescă
 Creată de Kolours
 Print calitativ, culori puternice
 Salvezi natura

Culoare
Model
Șterge

Qty:
Dată livrare 14 mai 2021 - 17 mai 2021

Descriere

De ce Mască Merry Christmas Ren Tișărt.ro?

 Măștile de unică folosință reprezintă noul tip de poluare care va invada planeta noastră. Milioane de astfel de măști se află deja în ocean, gropi de gunoi, parcuri, păduri, etc. Din păcate arderea acestora va atrage și mai multă poluare. Durata de viață a măștilor aruncate este de 450 de ani, fapt ce face ca ele să fie niște bombe cu ceas ecologice, mai ales în condițiile crizei climatice care afectează planeta de ceva vreme. TOTUȘI, există variantă alternativă: măștile reutilizabile din bumbac care pot salva natura de la poluarea cu 30 măști / lună de la o singură persoană. Ești și mișto, salvezi și natura. Cât de simplu..

 Economisește ENORM începând cu prima lună. Costă doar cât un set de măști ieftine care te țin vreo lună. Se poate spăla și călca, durata de viață extinzându-se la minim un an cu lejeritate. practic, economisești 11 luni * prețul unui set de măști.

Măștile reutilizabile Tișărt.ro sunt create special pentru fiecare comandă în atelierul de croitorie Kolours. Fiind din materiale premium, va fi mult mai ușor de suportat pe o perioadă mai lungă de timp, uitând că o purtați. Câștigă un motiv în plus de a accepta situația actuală și de a trece mai ușor peste aceste momente.. dificile! Măștile sunt realizate dintr-un material foarte fin la atingere cu strat dublu, fără ațe sau defecte (nici la exterior, nici la interior). Confortabile și foarte elegante, vor atrage nu numai privirile celorlalți, dar și multe zâmbete!

Dacă ai optat pentru personalizare prin imprimare, ținem să te anunțăm că se va face prin termotransfer al culorii direct pe materialul fin al măștii.

În caz de ai ales personalizare prin broderie, grafica ta va fi cusută de către croitor pe primul strat de material de la exterior (cel vizibil). Pentru că partea din spate poate să deranjeze, va fi încă un strat de material atent cusut pe partea interioară. Astfel, nu va exista șansa de a îți produce iritații. Dimpotrivă, fiind un material premium, este mult mai ușor de suportat pe o perioadă mai lungă de timp.

Fiind refolosibile, se pot spăla și călca!

Cum procedezi pentru a comanda mască personalizată după propria dorință? Ai două variante simple de tot:

  • Intră pe chat (stânga jos) și inițiază o conversație. Trimite un mesaj pe whatsapp și discutăm cu detalii.
  • Accesând acest link, poți pune textul tău pe oricare din modelele noastre de mască cu ajutorul acestui configurator simplu. (Scrie în căsuța din produs ceea ce dorești să îți imprimăm cu cerințele specifice. (font – mărime, italic, bold, subliniat, tăiat, etc, culoare). Adaugă produsul în coș, completează-ți datele de livrare iar noi te vom contacta pentru pentru a ne confirma design-ul! Dacă ești de acord îți procesăm comanda și o predăm curierului! Dacă dorești modificări le efectuăm și tu o poți revizui sau anula!)

Masca reutilizabilă nu are rol de protecție. Este pentru a te împiedica de a îți atinge gura și nasul și în special să ofere stil celui sau celei care o poartă.

# Mască Merry Christmas Ren

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mască Merry Christmas Ren”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *