Părerea ta contează

CUM FUNCȚIONEAZĂ?
Efectuează o fotografie cu tine purtând tricoul sau orice produs ai comandat, fă referință la orice profil al Tișărt.ro din social media sau la site, iar noi îți oferim instant un cupon de 10% reducere la ORICE comandă, oricât ar fi ea de mare. Mai jos îți detaliem pentru fiecare platformă socială / site cum poți proceda.
Vezi fotografii ale clienților
Părerea ta contează


INSTAGRAM
Pe instagram cred că știi care e mișcarea, dar să facem o recapitulare. Intră în contul tău, pune la story o fotografie în care apare un produs Tișărt (contul nostru de instagram – @tisartro), dă-ne tag ca să primim notificare iar noi îți trimitem înapoi un mesaj cu un CUPON de reducere la toată comanda!
Vezi profilul nostru de instagram
Părerea ta contează


FACEBOOK
Postează o fotografie în care porți un tricou Tișărt.ro sau orice alt produs de pe site-ul nostru, taguiește-ne și trimite-ne un mesaj cu link/referință la acea fotografie. Noi îți vom mulțumi și oferi instant un cupon de 10% reducere la toată comanda!
Vezi profilul nostru de facebook


Părerea ta contează
RECENZIE PE SITE
Probabil cea mai simplă metodă de a fi răsplătit. Lasă-ne un comentariu și o recenzie la produsele achiziționare de tine și noi îți vom trimite cuponul de reducere pe mail. Mulțumim anticipat și spor la cumpărături!
Caută produsul achiziționat
Dar nu am achizionat încă nimic
Valabil doar la prima comandă, îți oferim 10% reducere de început dacă achiziționezi de minim 100 RON, folosind cuponul: PrimaComanda.

 

Top
0
    0
    Coș
    Coșul e golMagazin