Retur produse

Politica de retur

Pentru RETUR / SCHIMB – intrați în Contul meu -> Comenzi -> și plasați o cerere. 

Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter orientativ si sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client , motiv pentru care sunt  exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale .

Dacă, din diverse motive, nu sunteți mulțumit de produsul achiziționat îl puteți returna sau schimba în termen de 7 de zile de la data primiri comenzii.

Metode de returnare a produselor:

Prima dată se completează formularul acesta -> CLICK AICI

  1. sediul firmei

Adresă: Vâlcea, com. Nicolae Bălcescu, sat Mîngureni nr.37. Program de Luni până Duminica între orele 10:00-20:00

Este necesară înștiințarea înainte de a veni la sediu. Aceasta se face prin apel telefonic la numărul 0748 495 428 .

  1. prin Curier rapid – colet fără ramburs în care se introduc datele contului în care se va face returul banilor

Metodă de restituire a banilor: transfer bancar în termen de 10 zile de la primirea coletului de retur (pentru returnarea Curier) sau cash (pentru returnarea produsului la sediul firmei).

În cazul schimbării produselor, trebuie să ne contactați înainte pentru a ne transmite informațiile legate de produsul pe care îl doriți schimbat precum și despre produsul cu care doriți să îl schimbați.

Metode de schimbare a produselor:

  1. sediul firmei

Adresă: Vâlcea, Râmnicu Vâlcea, strada Gib Mihăescu nr. 8, spațiul 18. Program de Luni până Duminică între orele 09:00-18:00. Este necesară înștiințarea înainte de a veni la sediu. Aceasta se face prin apel telefonic la numărul 0748 495 428 .

  1. prin Curier rapid – colet fără ramburs (în momentul predării de către curier a noului produs, dumneavoastră trebuie să îl restituiți pe cel comandat inițial).

Taxele de curierat pentru returul sau schimbarea produselor sunt de 20 lei pentru țară.

Produsele personalizate nu se pot returna, acestea fiind facute conform cerintelor clientului si drept urmare nu mai pot fi revandute.

Pentru produsele aflate în PROMOȚIE (achiziționate deci la un preț redus față de prețul normal), schimbul cu o altă mărime decât cea achiziționată poate atrage costuri suplimentare însumând diferență dintre prețul întreg al produsului și prețul achitat de client în cazul în care mărimea dorită pentru schimb nu se află și ea în PROMOȚIE.

ATENȚIE! Returnarea sau schimbarea produselor trebuie făcută în termen de maxim 7 zile din momentul primiri comenzii plasate pe site-ul nostru. Produsele trebuie să fie în ambalajul original, să aibă toate etichetele, să nu fie spălate și să nu fie deteriorate în niciun fel. Toate taxele cu privire la returnarea produselor, returnarea banilor precum și retrimiterea unor noi produse vor fi suportate de către cumpărător.

Top
0
    0
    Coș
    Coșul e golMagazin