Tricou Rick & Morty Pisici

5.00 out of 5
(O recenzie client)

39,00 lei

39,00 lei

 Firmă 100% românescă
Print calitativ, culori puternice
Ideal de cadou
Retur fără întrebări

Model
Mărime
Șterge

Qty:
Dată livrare 29 iunie 2022 - 30 iunie 2022

Descriere

De ce Tricou Rick & Morty Pisici Tișărt.ro?

Tricourile Tișărt.ro sunt create special pentru fiecare comandă. Câștigă un motiv în plus de a accepta situația actuală și de a trece mai ușor peste aceste momente.. dificile! Combină tricou Rick & Morty Pisici cu măștile Tișărt Rick & Morty realizate dintr-un material foarte fin la atingere cu strat dublu, fără ațe sau defecte (nici la exterior, nici la interior). Confortabile și foarte elegante, vor atrage nu numai privirile celorlalți, dar și multe zâmbete!

Personalizarea prin imprimare se va face prin termotransfer al culorii direct pe materialul fin al tricoului, astfel rezultând un print durabil și plăcut.

Îți recomandăm să citești cum se pot spăla și călca!

Cum procedezi pentru a comanda personalizare tricou? Ai două variante simple de tot:

 • Intră pe chat (stânga jos) și inițiază o conversație. Trimite un mesaj pe whatsapp și discutăm cu detalii. (Inclusiv despre alte modele tricou Rick & Morty)
 • Sau dacă vrei, poți pune textul tău pe oricare din modelele noastre cu ajutorul acestui configurator simplu. (Scrie în căsuța din produs ceea ce dorești să îți imprimăm cu cerințele specifice. (font – mărime, italic, bold, subliniat, tăiat, etc, culoare). Adaugă produsul în coș, completează-ți datele de livrare iar noi te vom contacta pentru pentru a ne confirma design-ul! Dacă ești de acord îți procesăm comanda și o predăm curierului! Dacă dorești modificări le efectuăm și tu o poți revizui sau anula!)

# Tricou Rick & Morty Pisici

1 recenzie pentru Tricou Rick & Morty Pisici

  mosteanucatalin
  5 out of 5
  29 octombrie 2020
  Test test
  De ajutor?
  0 1
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tabel mărimi – damă & bărbat

Cum să măsori

Aceste marimi sunt aproximative si sunt exprimate in centimetri, daca marimea ta se afla intre doua alte marimi, iti recomandam sa alegi marimea mai mare.

Marimi damă

Mărimi damă

Marime A C H
S 62 45 15
M 64 49 16
L 66 53 17
XL 68 56 18

Marimi bărbat

Marime A C H
S 69 47 19
M 71 51 20
L 74 55 21
XL 77 60 22